Top billede

SOLCELLER

Vink farvel til din elregning med et solcelleanlæg

– og medvirk samtidig til en CO2 fri fremtid.

Med et solcelleanlæg bliver dit elforbrug CO2 neutralt. Faktisk sparer du miljøet for 0,9 tons CO2 om året for hver 1 kW solcelleanlæg du installerer. For en gennemsnitsfamilie svarer det til 5 tons CO2 besparelse om året. Samtidig kan du vinke farvel til din elregning og undgå prisstigninger på el de næste 25 – 30 år. Din ejendom bliver desuden mere værd som energirigtig bolig. En stor fordel i en salgssituation.

Vi leverer kun solceller af højeste kvalitet. Det sikrer, at dit anlæg får den optimale ydeevne og at du ikke skal bekymre dig om driftssikkerheden.

Et solcelleanlæg omdanner solens stråler til elektrisk strøm. Tidligere var det uforholdsmæssigt dyrt, men udviklingen har gjort solcellepanelerne billigere og mere effektive. Samtidig betyder nettostrømsordningen, at man både sparer strøm og tjener penge på samme tid. Og der er rigelig sol og lys i Danmark til, at det kan betale sig.

I Danmark har vi fået en lov, der betyder, at enhver må producere strøm ved hjælp af solceller, og endda bruge det eksisterende el-net som ’lager’. Når anlægget producerer mere strøm, end man bruger, ledes overskudsstrømmen ud i el-nettet. Måleren løber simpelthen baglæns. Det kaldes nettomålerordningen.

I praksis betyder det, at det nu er muligt at installere en solcelleanlæg på op til 6 kW på sit hus, grund eller ejendom. Den el, der produceres, fratrækkes husejerens elforbrug og medfører en reduceret elregning.

Solcellebrochure – Danmarkspaneler

Solcellepakker