TRAP+ EL – har fokus på hurtig og effektiv service.

El anvendes i alle former for produktion og er helt uundværlig i vores boliger. Der sker en løbende og hastig udvikling indenfor el-området, hvilket i disse år blandt andet ses i forbindelse med miljørigtige og besparende installationer. TRAP+ El har været en del af denne udvikling siden 1950’erne og vi sætter stadig en ære i at være på forkant med udviklingen.

TRAP+ EL – har fokus på hurtig og effektiv service, og vi har døgnservice på alle vores produktområder. Med flere servicemedarbejdere og en flåde af rullende værksteder er vi altid parate til at løse opgaver. Vi tilbyder selvfølgelig ikke bare reparation, men også salg af bl.a. hårde hvidevarer, designer lamper, LED-belysning og meget mere.

Intelligente strømbesparende lamper på LEGO

Casestory: Energibesparelse hos LEGO. “I Lego-koncernen laver de andet end at producere kvalitetslegetøj til verdens børneværelser. De er nemlig i gang med at indføre intelligente lamper i deres produktionslokaler. Lamper, der hver især er udstyret med både lys- og bevægelsessensor. Og der er masser af strømbesparelser at hente, når man har over 1400 af slagsen og producerer i døgndrift.”

Læs hele artiklen her: Lego-koncernen giver elregningen én på lampen
Kilde: Electra, Juni-Juli 2009