TÅGESIKRING

Tågesikring stopper tyven på få sekunder

Langt de fleste indbrud sker på under 8 minutter og inden politi eller vægter når at komme frem. Når du har tågesikring, stopper du tyven inden for de første sekunder!

Hvad tyven ikke kan se, kan tyven ikke stjæle!Tågesikring - Copyright: Protect A/S
Det gælder om straks at afskære tyven muligheden for at se, hvad han kan stjæle. En tågekanon fylder lokalet med uigennemsigtig – men helt ufarlig – tåge, så tyven mister orienteringsevnen og forsvinder ad den vej, han kom ind. Tågesikring er derfor et yderst effektivt supplement til alarmsystemet.

Også effektiv imod hærværk!
Man kan ikke ødelægge, hvad man ikke kan se.

Spar dig selv for lommesmerter og ar på sjælen!
Tyverisikring med en tågekanon fra Protect kan let spare dig for en masse udgifter, håndværkerregninger, forsikringssager og personlige ærgrelser. Med en tågekanon afviser du allerede tyven, inden han kommer ind.

 

Ikke kun til erhverv.
Den nye FOQUS™ giver nye muligheder med tågesikring, da den er designet specielt til meget små rum. FOQUS™ er en lille, kompakt tågekanon med fuld tryk på tågen i op til 30 sekunder. FOQUS™ er som øvrige modeller udviklet og produceret i Danmark, og den velkendte teknologi og høje kvalitet er præcist som PROTECT’s øvrige tågekanoner.

 

Tågekanon hos TRAP+ i samarbejde med Protect. Se mere på Protects hjemmeside:www.protect.dk

Bestil gratis demonstration i dine egne lokaler: 64 41 05 30 eller alarm@trap-el.dk